Search In Blog

Monday, January 4, 2010

Anatolia Huoneistot & Ravintola - Baari **






Kemeralti Mahallesi 122, Sok. No: 3
48 700 Marmaris, Turkey
Puh. + 90 252 412 0307
e-mail: anatoliaapart@hotmail.com



Anatolia on siisti pieni huoneistohotelli jonka yhteydessä on kuuluisa Anatolian baari. Huoneistoja on yhteensä 14 neljässä kerroksessa. Huoneistot ovat parvekkeellisia kaksioita joissa laattalattiat, keittosyvennys, jääkaappi, sähkölevy, vedenkeitin, kahvinkeitin, suihku ja wc. Lisävuoteet (max. 2) sohvista. Ilmastoinnin voi vuokrata hintaan 35 € / vko ja tallelokeron vuokraus on 10 € / vko.



Anatolia huoneisto ja ravintola/baari sijaitsee vain kivenheiton päässä torstai markkina talosta. Tullessasi Tansaksen tavaratalolta vanhaa markkinatietä n. 400 m kohti Içmeleriä, ennen liikennevaloja, käännös oikealle, Anatolia on n. 25 m päässä vasammalla.
Tavataan Anatoliassa! Anatolia on tuttu paikka monelle suomalaiselle jo vuosien ajan. Anatoliassa tutut ja tuntemattomat tapaavat toisensa rennossa ja mukavassa ilmapiirissä. Juo kupponen suomalaista kahvia tai ota ryyppy aitoa suomalaista kossua. Baari on auvoinna 24 h.

Anatolian keittiö tarjoaa tuttua suomalaista ruokaa, kuin myös turkkilaista ja kansainvälistä. Varmasti jokaiseen makuun löytyy jotakin niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Henkilökunta puhuu suomea joten tulet vallan mainiosti toimeen heidän kanssaan. Uima-allas on vapaasti käytössä klo. 07.00 – 19.00.



Jos kaipaat uutisia suomen kielellä ja tietoa mitä maailmalla tapahtuu, näkyy Anatoliassa kaikki neljä kanavaa: TV 1, TV 2, MTV 3 ja nelonen. Olipa kyse formuloista tai jääkiekon mm-kisoista pääset nauttimaan vallan hulvattomasta kisatunnelmasta Anatoliassa.

Anatolian maskotti koirat: Kossu, Vissy, Nuppu ja Tuppu ovat myös joka päivä paikan päällä.

Anatoliassa on useana eri iltana erilaista ohjelmaa. Keskiviikkoisin pääset nauttimaan ja kuuntelemaan jo legendaarisen kuuluisaksi tullutta suomalaista karaokea. Laula lempi laulusi tai kannusta kaveria ja nauti letkeästä ja mukavasta tunnelmasta suomalaisen musiikin tahtiin. Laulu listat ovat laajat ja vaihtoehtoja on reilusti. Laulaa luikauta Rainer Friimanin Linnut tai Anssi Kelan Milla. Keskiviikkoisin Anatolian karaokessa jokainen voi tuntea olevansa vähintään paikallinen tango kuningas tai kuningatar. Tanssijalan vipattaessa musiikin tahtiin voi myös pyörähdellä tanssilattialla. Tule yksin kaksin tai isommalla porukalla, varmasti et yksin jää kyseisenä iltana!

Torstaisin

Marmariksessa on markkinat. Anatolia on aivan makkinatalon vieressä. Poikkea ostosten lomassa tai välissä kupposelle suomalaista kahvia tai nauti pientä purtavaa. Tarjolla torstaisin on kana- ja lammaskebabia.

Lauantaisin pääset parkettien partaveitseksi, silloin Anatoliassa soivat parhaimmat tanssibiisit. Ilta alkaa n. klo. 20.30 ja jatkuu aina reilusti yli puolen yön. Tanssittajia löytyy niin muista suomalaisista kuin myös Anatolian pojista. Kenenkään ei tarvitse yksin istua seinäruusuna kyseisenä iltana.
Sunnuntaisin on tarjolla grilli-ilta tuttuun Anatolia tyyliin! Nauti mahtavasta ruoasta, hyvästä seurasta ja hienosta ohjelmasta. Tarjolla on kanaa, lihapullia, turkkilaista Adana kebabbia, riisiä, sekasalaattia ja majoneesi vihannessalaattia. Syö niin paljon kuin jaksat pojat kyllä kantaa pöytään evästä. Alle 12v. lapset syövät ilmaiseksi. Illan aikana ohjelma on monipuolista: ammattitaitoinen vatsatanssija, vauhdikas breakdance ryhmä joka ottaa yleisönsä vauhdikkaalla ja akrobaattisella esiintymisellään ja unohtamatta niin hassua ja hauskaa Anatolian poikien omaa tanssiesitystä. Arpajaiset järjestetään myös kyseisenä iltana ja arpa onni voi suosia juuri sinua!






Viikko-ohjelma:
Keskiviikkoisin legendaarisen kuuluisa suomalainen karaoke. Karaoke alkaa n. klo. 20.30.
Tule kokeilemaan laulajan taitojasi tai hurmaa yleisö varmalla esiintymistaidolla!
Torstai on markkinapäivä. Poikkea matkalla markkinoille kylmälle juotavalle ja kebabille,
tarjolla on lammas- ja kanakebabia.
Lauantaina jalalla pistetään koreaksi. Anatoliassa hurahtaa soimaan parhaat
tanssikipaleet n. klo. 20.30.
Sunnuntaina maittava grilli-ilta. Tarjolla kanaa, lihapullia, turkkilaista Adana kebabbia, riisiä, sekasalaattia ja venäläistä salaattia. Syö niin paljon kuin jaksat pojat kyllä kantaa pöytään evästä. Lapset alle 12v. eivät maksa illasta mitään. Illan aikana ohjelma on monipuolista: ammattitaitoinen vatsatanssija esiintyy, vauhdikas breakdance ryhmä hurmaa yleisön vauhdikkuudellaan ja hienoilla akrobaattisilla kyvyillään ja unohtamatta niin hassua ja hauskaa Anatolian poikien omaa tanssiesitystä. Arpajaiset järjestetään myös kyseisenä iltana ja arpa onni voi suosia juuri sinua! Grilli-iltaan ilmottautumiset viimeistään sunnuntai iltapäivälläklo. 16.00 mennessä. Hinta 10 € / hlö.

Ole kuin kotonasi ja tule viihtymään seuraamme !




Anatolia Huoneistohotelli ja Anatolia-Maxwell 2 Huoneistohotelli kuuluvat samalle omistajalle:
http://bestholidayinmarmaris.blogspot.com/2010/01/anatolia-maxwell-ii-huonestot-ravintola.html


Mikäli haluat tehdä huoneistovarauksen tai haluat lisätietoja,
ole ystävällinen ja täytä oheiset tiedot. Otamme yhteyttä Teihin
mahdollisimman pian.

1 comment:

  1. Hei!Olisimme kiinnostuneita vuokraamaan anatoliasta huoneiston heinäkuun alussa.miten teillä on vapaata?meitä on perhe 2 aikuista 3 lasta 6kk,2 ja 8 vuotiaat.haluaisimme vuokrata huoneiston 3 viikoksi.ottaisitko yhteyttä mahdollisimman pian email:rollosanttu@hotmail.com Kiitos!!terveiset Ahmetilta.Terveiset Suomesta T:Santtu ja Miia

    ReplyDelete