Search In Blog

Monday, January 4, 2010

Anatolia-Maxwell II Huonestot & Ravintola ***



G.Mustafa Muğlali Cad. No: 58/A
48700 Marmaris Turkey
Tel. + 90 252 412 1783 Fax. + 90 252 413 4428
E-mail: anatoliaapart@hotmail.com


Anatolia-Maxwell II on siisti huoneistohotelli joka koostuu kahdesta rakennuksesta. Huoneistoja on yhteensä 49, neljässä kerroksessa. Suurin osa huoneistoista ovat kaksioita joissa laattalattiat, keittosyvennys, jääkaappi, sähköliesi (2 levyä), vedenkeitin, kahvinkeitin, suihku, wc ja parveke. Muutamassa huoneistossa on kaksi makuhuonetta. Lisävuoteet (max. 2 kpl) sovista. Ilmastoinnin voi vuokrata hintaan 35 € / vko (osassa huoneissa on kaksi ilmastointilaitetta) ja tallelokeron vuokraus on 10 € / vko.
Anatolia–Maxwell II sijaitsee samalla kadulla kun alkuperäinen Anatoliakin. Lyhyt kävelymatka torstai markkitalolle. Tullessasi Tansaksen tavaratalolta vanhaa markkinatietä n. 400 m. kohti Içmeleriä. Anatolia – Maxwell 2 on juuri ennen liikennevaloja oikealla






Anatolia–Maxwell II:n keittiö on tunnettu jo useiden vuosien ajan. Laaja ruokalista takaa, että jokaiseen makuun löytyy suuhun pantavaa. Tilauksen voit tehdä selvällä suomen kielellä, osa henkilökunnasta puhuu hyvää suomea. Ruokalistalla on niin suomalaisia, turkkilaisia ja kansainvälisiä herkkuja.
Anatolia–Maxwell II:n laaja uima-allas alue on oivallinen paikka viettää lomapäivää. Tilaa on reilusti ja palvelu pelaa. Allaspojat tarjoilevat kylmiä juomia ja pikkupurtavaa pitkin päivää Saat käyttöösi auringonottotuolit ja patjat. Uima-altaita on kaikkiaan kolme: yksi aikuisten ja kaksi lastenallasta. Päivisin altaalla on erilaista ja vaihtelevaa ohjemlaa mm. vesilentopalloa ja vesikäsipalloa. Jos auringon otto kyllästyttää voit välillä pelata biljardia. Allas on vapaasti kaikkien käytössä klo. 08.00 – 19.30.






SuomalainenTV on käytössäsi päivittäin. Olitpa koukussa johonkin sarjaan tai haluat nähdä uutiset suomen kielellä Anatolia – Mawell II:ssa näkyvät kaikki suomen kanavat: TV 1, TV 2, MTV 3 ja nelonen. Urheilun ystäviä unohtamatta: tule ja hurraa Kimi voittoon formuloissa tai katso mitä tapahtuu englannin liiga peleissä. Lomallakin voit nauttia kisaohjelmasta TV:n välityksellä hyvässä ja rennossa seurassa!

Maanantaisin pääsette nauttimaan eksoottisesta ohjelmasta, ilta jolloin päätähtenä esiintyy Herra joka sylkee tulta ja hänen käärmeensä. Käärme ja tulishow ilta alkaa n. klo. 21.00.

Tiistaisin ja torstaisin Anatolia–Maxwell II:ssa pelataan bingoa. Ilta alkaa n. klo. 21.00. Tule mukaan pelaamaan, voit voittaa kultaa tai jotain muuta kivaa illan aikana.



Välimeren kalaa, sitä saa perjantaisin grillattuna Anatolia–Maxwellista! Perjantai on suosittu kalailta. Tee varauksesi etukäteen viimeistään perjantai iltapäivällä klo. 16.00 mennessä näin varmistat varman pääsyn kala-apajille. Tule nauttimaan paikallista ahventa turkkilaiseen tyyliin. Ohjelmasta vastaa suosittu ja monille tuttu discotanssin ammattilais trio. He esittävät hulppean shownsa ja näette viimeisimmät kuumimmat liikkeet discotanssin saralta. Pääsette nauttimaan henkilökunnan omasta tanssiohjelmasta illan aikana pariinkiin otteeseen.

Lapset, lapset, päivän säteet! Nyt Anatolia–Maxwellissa on myös ohjattua ohjelmaa lapsille. Kaikenikäiset ja kaikki lapset muistakin hotelleista voivat tulla mukaan! Ohjelma vaihtelee päivittäin. Leikkihuone on lasten käytössä ja suomenkielinen lastenhoitaja pitää hyvää huolta lapsista. Yhdessä he puuhailevat erilaisia juttuja pitkin päivää. Mm.
- Disco ilta
- Video ilta
- Tanssin opetusta
- Tanssiesityksiä vanhemmille
- Lettukestit
- Erilaisia pelejä
- Piirustusta
Päivä ja viikko-ohjelman saat paikanpäältä. Haluatteko viettää romanttista iltaa kahden kesken, varaa lastenhoitaja ja sovi hinnasta.


VIIKKO-OHJELMA:
Maanantaina: on käärme ja tulishow alk. Klo. 21.00. Tule ja näe Herra tuli sylkee tulta ja tutustu hänen käärmeeseensä.
Tiistaina ja torstaina: on bingo ilta alk. Klo. 21.00.
Voit voittaa mm. kultaa!
Perjantaina: On suosittu kalailta. Tarjolla on paikallista "ahventa" grillattuna turkkilaiseen tyyliin. Illan vauhdikkuudesta vastaa disco tanssin ammattilais trio ja tietysti talon omat pojat. Tee varaus viimeistään perjantaina ennen klo. 16.00. Näin varmistat pääsysi varsinaiselle kala-apajille.
Jokapäivä: Erilaisia allaspelejä kaikenikäisille. Lapsille ohjattua ohjelmaa lastenhoitajan kanssa ja lastenleikkihuone vapaasti lasten käytössä. Mahdollisuus palkata lastenhoitaja lisämaksusta.

Tule nauttimaan ja viihtymään Anatolia–Maxwell II

Anatolia-Maxwell 2 Huoneistohotelli ja Anatolia Huoneistohotelli kuuluvat samalle omistajalle:
http://bestholidayinmarmaris.blogspot.com/2010/01/anatolia-huoneistot-ravintola-baari.html


No comments:

Post a Comment