Search In Blog

Monday, January 4, 2010

Anfi Ravintola/Baari




Anfitiyatro Karşısı, Marmaris, 48700, Mugla, Turkey
Telephone +90 252 413 3024
E-mail: amiable_canary@hotmail.com






Anfi ravintola ja baari sijaitsee viistosti vastapäätä anfiteatteria. Vain kivenheiton päästä joka viikkoisista torstai markkinatalosta. Anfi ravintola on perheyritys ja henkilökunta on sama jo viidettä vuotta.


Anfi baari on aivan oivallinen paikka pysähtyä drinkille kiireisen loma päivän jälkeen. Nauti viilentävä drinkki mukavassa, leppoisessa ja ystävällisessä ilmapiirissä.Anfissa pääset myös nauttimaan vaudikkaista urheilu illoista. Tule ja koe muiden urheilun ystävien kanssa vauhdikkaasta penkkiurheilusta. Kanavilta näet kaikki suosituimmat urheilutapahtumat kuten jalkapallo, rugby ja formula 1.

Henkilökunta Anfi baarissa saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Ei turhaa häsläystä vaan mukavan rentoa palvelua ja Anfissa hinnat ovat myös kohdallaan. Tulet varmasti huomaamaan, jos kerran olet poikennut Anfiin että tulet varmasti toisenkin kerran, niinkuin niin monet muutkin ovat tehneet. Mikäli olet kiinnostunut jatkamaan iltaa baari kadulla, henkilökunta tutustuttaa sinut mielellään baari kadun sykkeeseen.

Anfissa pääset nauttimaan kansainvälisiä herkkuja kuin myös turkkilaisia. Valinnan vaihtoehtoja on laidasta laitaan erilaisia salaatteja, pihvejä ja turkkilaisia erikoisuuksia. Anfissa voit myös viettää erilaisia merkkipäiviä, kuten syntymäpäiviä jne. Henkilökunta auttaa mielelläään juhlien järjestämisessä.

Anfi on paikka jossa voit rentoutua hyvän ruuan ja juoman kera tai pelata biljardia. Heillä on myös laaja uima-allas alue jossa voit viettää miellyttävän lomapäivän. Paikanpäällä voit harjoitella ja oppia turkin kieltä henkilökunnan kanssa.

No comments:

Post a Comment