Search In Blog

Monday, January 4, 2010

Caria Restaurant



Barbaros Caddesi No: 251, Yat Limani, 48700 Marmaris, Turkey
Puh. + 90 252 412 1551
E-mail: info@cariarestaurant.com"
www.cariarestaurant.com


Marmariksen historia alkaa siitä kun Kaarialaiset saapuivat tälle alueelle 3400 eKr. Carians eli kaarialaiset ovat tavallaan esi-isiä Marmarislaisille ja näin ollen se on myös suuri osa kulttuuriperinnettä. Kaarialaiset ovat tunnettuja läpi historian niin kuin on myös Carian ravintola tänä päivänä. Caria on arvostettu ja laajasti tunnettu ravintola.



Herra Ali aloitti kahvila toimintansa kotitalonsa alakerrassa vuonna 1993. Seuraavana vuonna entinen kotitalo laajennettiin ravintolaksi. Siitä lähtien Carian maine sekä asiakaskunta on kasvanut. Monet paikkakuntalaiset ja ulkolaiset jotka asuvat täällä vakituisesti odottavat keväällä jo milloin Ali ravintolansa avaa. Unohtamatta tietenkään joka vuotisia vierailijoita ympäri maailmaa. Caria on avoinna vain kesäkuukausina toukokuusta marraskuun alkuun.

Carian ravintola sijaitsee satama-alueella lähellä Netsel Marinan siltaa. Vastapäätä ravintolaa on useita päivän ja viikon risteilyveineitä ja guletteja

 

Carian ruoka on maineensa veroista ja laajalti tunnettu. Otatpa mitä hyvänsä listalta niin varmasti pääset valloittavalle makumatkalle. Ruokalista on laaja täynnä turkkilaisia ja kansainvälisiä herkkuja. Toiveesi otetaan myös huomioon, mikäli sinulla on erityistoiveita ruuan suhteen. Listalla on reilusti erilaisia pihvejä, pastoja ja salaatteja. Kokeile vaikka talon erikoisuutta Wok Caria tai Jambalayaa. Jälkiruokalista on monipuolinen, suun saa makeaksi vaikka hedelmillä ja jäätelöllä tai pähkinä-suklaa moussella. Palvelu pelaa moitteettomasti ja ravintolassa on erittäin miellyttävä ruokailla rauhallisessa ilmpapiirissä. Palvelua saat kun sitä kaipaat, mutta turhaan sinun ympärilläsi ei kukaan tarjoilijoista pyöri. Palvelu pelaa myös useammalla kielellä: Turkiksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi.

Mikäli haluat nauttia hyvästä ruuasta ja mukavasta ilmapiiristä tule ihmeessä Cariaan!

Klikkaa kuvista suurennokseen


No comments:

Post a Comment