Search In Blog

Tuesday, January 5, 2010

Fellini Ravintola




Yacht Marine No: 61,Marmaris,Turkey
Tel. + 90 252 413 0826
fellininuri@yahoo.com


Fellini ravintola sijaitsee Marmariksen marinassa, lähellä merenneitopatsasta. Lyhyt kävelymatka bazaarialueen läpi rantaan tai kierrä sataman viertä. Herra Nuri aloitti Fellinin toiminnan jo vuonna 1990 ja se on saavuttanut hyvän maineen tunnettuna ja arvostettuna ravintolana vuosien varrella.


 

Se tunnetaan herkullisesta ruastaan ja mahtavasta sijainnistaan. Tarjolla on italialaista ja turkkilaista ruokaa. Maista aitoa turkkilaista mantia eli ns. raviolia tai italialaista pizzaa. Ruokalista on laaja ja valikoimaa riittää. Vaihtoehtoja on monia niin suureen kuin pieneenkin nälkäään. Suuhun pantavaa löytyy varmasti vaativimpaankin makuun. Listalta löytyy alkupalat, lounasvaihtoehdot ja lankku- ja pippuripihvit.


Annokset ovat reiluja ja varmasti isommankin kaverin vatsa täyttyy. Ravintola on ympäri vuoden avoinna. Talvella voit istua ja ruokailla yläkerrassa takkatulen lämmössä tai aurinkoisella ilmalla terassilla nauttien vaikka kupposen kuumaa.
Kesäaikaan voi ruokailla joko yläkerran terassilla josta on mahtavat näkymät satama-alueelle ja Marmariksen lahdelle. Ruokailun aikana voit nauttia letkeästä tunneltamasta ja ihailla hienoja turkkilaisia gouletteveneitä ja ihmisvilinää.


Mikä sen mukavampaa kun istua rauhallisessa ravintolassa rakkaidensa kanssa, katsella auringon laskua nauttia hyvästä ruuasta merituulen vilvoittaessa samalla mukavasti päivettynyttä ihoa.Fellinissä saat ruokailla kaikessa rauhassa. Henkilökunta on palvelualtista ja ystävällistä, eivätkä häslää turhaa ympärilläsi. Tunnelma Fellinissä on rauhallinen ja leppoinen.
Tule kerran tulet varmasti toistekin.

No comments:

Post a Comment