Search In Blog

Tuesday, January 5, 2010

Pupa Ravintola & Baari




Yat Limani No: 217, 48700 Marmaris, Turkey
Puh. + 90 252 413 7171
E-mail: pupabar@hotmail.com


Marinasta, satamalaueelta vanhan kaupungin kupeessa on viihtyisä viihtyisän Pupa baariBaarin & ravintolaRavintolan. Omistaja Şahan ja muu henkilökunta vieraanaan pidempäänkin. Asiakaskuntaan kuuluvat niin paikalliset, paikan päällä asuvat ulkomaalaiset, kuin myös kesävieraat. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita viihtymään Pupaan! Tervetuloa!




Pupaan pääset kätevästi tulemaan joko baarikadun puolelta tai sataman puolelta. Mikäli tulet satamaaluetta pitkin merenneito patsaalta tai baarikadulta satamanpuolelle Pupa on matkalla kohti Netsel Marinan siltaa heti ensimmäisiä paikkoja. Pupaan pääset tulemaan suoraan myös Baarikadun puolelta tai myöhemmin illalla voit siirtyä suoraan baarikadulle Pupasta.

Pupa on avoinna ympäri vuoden. Kesäkuukausina voi nauttia ruuasta ja juomasta terassilla ja nauttia lämpimästä ilmasta ja mahtavasta sataman menosta. Ravintolaa vastapäätä on useita toinen toisiaan hienompia gulet veneitä. Talviaikaan voit nauttia lupsakasta ja lämpimästä tunnelmasta sisätiloissa, tosin leutoina aurinkoisina talvipäivinä saa mukavan rusketuksen terassilla. Ruokalistalla on tarjolla kaikenlaisia kansainvälisiä herkkuja. Ota pihvi tai pasta molempia löytyy ja kevyempänä vaihtoehtona löytyy munakkaita, salaatteja ja keittoja.

Mikäli haluat nauttia elävästä musiikista, siinä tapauksessa Pupa on oikea paikka. Pupassa pääset kuuntelemaan elävää musiikkia kaksi kertaa viikossa. Kerran viikossa soi englannin kielistä kansainvälistä musiikkia ja toisena iltana kirpoaa turkkilaista musiikkia. Kannattaa käydä kuuntelemassa, turkkilainen musiikki voi temmata mukaansa hyvinkin nopeasti.

Rentoudu ystävien kanssa

Sisätiloissa on vapaassa käytössä biljardipöytä. Tule harjoittelemaan ja pelamaan. Kesiviikkona pääset kokeilemaan kykyjäsi toden teolla, koska silloin otetaan pelaajista mittaa biljardi kilpailussa. Sinusto seuraavan kesikviikko illaan biljardi mestari? Tule ja näytä kykysi.
Kansainvälinen kirjasto on myös käytössäsi. Siellä on valittavana englannin,turkin ja muun kielisiä kirjoja. Ota mieleisesi kirja lainaan ja palauta se seuraavalla kerralla.

TV:ssä näkyvät englannin kieliset ojelmat. Mm uutiset voit tulla katsomaan englannin kielellä. Kaikki tärkeimmät urheilutapahtumat voit katsoa suorana lähetyksenä Pupassa. Oli kyse jalkapallosta tai muusta kiinnotavasta urheilusta suurin osa näkyy suorana lähetyksenä Pupan Baarissa. Pupa on myös baareista joka takuu varmasti täyttyy, kun on kyse tärkeästä jalkapalloottelusta. Välillä voi vaikka ottaa pikku skaban mini golfin peluussa tai käydä heittämässä tikkaa. Ilmainen internet käytössäsi pitkin päivää. Muista kavereitasi ja laita mailia heille suoraan Pupasta tai tarkista vain tärkeät viestit.

Pupan biljardipöytä



Talvisunnuntaisin pääset nauttimaan tyypillisestä sunnuntai lounaasta. Tule ja vietä rento iltapäivä tavaten muita tuttuja ja tuntemattomia ja nauti maittavasta lounaasta.
Talvisin Pupassa pyörähtää jälleen käyntiin suosittu quiz night eli tietokilpailu ilta. Kilpailu on englannin kielellä. Kysymys paperit jaetaan pienille joukkueille ja kuka tietää eniten tietysti voittaa. Hävinnyt joukkue valmistaa seuraavan viikon kysymykset. Näin kysymysten tekeminen siirtyy aina joukkueelta toiselle. Talviaikaan kannattaa tarkastaa henkilökunnalta tai baarin ilmoitustaululta mitä milloinkin tapahtuu. He kertovat mielellään tapahtumistaan ja mikä ettei jos sinulla on uusia ideoita kerro se myös heille!

Nähdään Pupassa!

No comments:

Post a Comment