Search In Blog

Tuesday, January 5, 2010

Three Palms Baari & Ravintola



Barbaros Bulvari No:1 Yat Limani, 48700 Marmaris, Turkey
Tel. + 90 252 412 1354
Fax. + 90 252 412 1354
E-mail: billurkarabenli@gmail.com


Three Palms Baari & Ravintola on "se paikka" syödä ja juoda - sen sijainti on erittäin idyllinen aivan satama-alueen alussa. Ravintolan yläkerran terassilla on mahtavat näkymät ympäri Marmariksen lahtea. Three Palms ravintolan omistaa Karabenlin perhe. Heillä on ollut samalla paikalla yritys toimintaa jo useiden kymmenien vuosien ajan. Three Palms tarkoitaa suomeksi kolmea palmua. Nimensä ravintola on saanut kolmesta palmusta jotka kasvavat ravintolan edessä.

Three Palms ravintola sijaitsee satama-alueen alussa. Atatürkin patsaalta suoraan satamaan päin, ravintola on äiti ja lapsi patsasta vastapäätä turisti info toimiston vieressä.

 

Ravintola on avoinna kesäkuukaudet aamu 09.00 ilta myöhään asti. Tarjolla on korkeatasoisia kansainvälisiä ruokia erittäin hyvään hintaan. Tule yksin kaksin tai kolmisin. Kahden kesken voi nauttia ihanasta romanttisesta illallisesta yläkerran terassilla tai miksi ei juhlia isommalla porukalla vaikka merkkipäivää. Perheet ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan ja viihtymään, lapsille on oma ruokalista.

Tyylikäs baari tarjoaa laajan valikoiman erilaisia drinkkejä, valikoimassa on mm. ensimmäisen luokan coctaileja. Lauantaisin Three Palmsissa pääsette turkkilaisten viinien makumatkalle. Viininmaistajaiset ovat illalla ja näin voit nauttimaan ja testaamaan turkkilaisia viinejä, maksutta. Tule ja löydä oma suosikkisi asiantuntevan esittelijän johdolla.



Three Palms baari & ravintola tarjoaa rauhallisen ja elegantin ympäristön nauttia ruokailusta tai juomasta. Tästä syystä se on paikka jossa voi ottaa kaikessa rauhassa drinkin tai nauttia kunnon illallinen. Korkeasti koulutettu ja ystävällinen henkilökunta sekä hyvä kansainvälinen musiikki takaavat sen että asiakkaat palaavat kerta toisensa jälkeen Three Palms ravintolaan.



Three Palms Ravintola – se ainut paikka nähdä ja tulla nähdyksi Marmariksessa! 

No comments:

Post a Comment