Search In Blog

Tuesday, January 5, 2010

Taj Mahal Ravintola & Baari




Taj Mahal Marmaris
Kemal Elgin Bulvarı Karacan Plaza No 54/17, 48700 Marmaris, Turkey
Puh. +90 252- 417 4412
Email : info@tajmahalturkey.com


Taj Mahal İçmeler
Kenan Evren Bulvarı
Baydu Otel Altı No 14, İçmeler, Turkey
Puh. + 90 252 455 4580
Email : info@tajmahalturkey.com





Taj Mahal ravintola Marmariksessa ja Içmelerissä on aloittanut toimintansa jo vuonna 1997. Vuosien aikana siitä on tullut varsinainen "oikean curryn" paikka ja se onkin ainut aito intialainen ravintola Marmariksessa, sekä Içmelerissä. Astuessasi Taj Mahaliin Intian matkasi voi alkaa. Alkupaloista aina jälkiruokaan asti saat nauttia maistuvista aidoista intialaisista herkuista. Mausteet on tuotu Englannista, joten pääset nauttimaan korkeatasoisesta sekä laadukkaasta maustevalikoimasta joita käytetään ruuassa. Ruuan laadusta vastaa yksi omistajista, joka on kouluttanut kokit ja on itse alkuperäinen englannin Intialainen Bradfordista.

Taj Mahal ravintola sijaitesee Marmariksessa pääkadulla. Point Centerin kauppakeskusta vastapäätä. Içmerissä Taj Mahal on keskellä kaupunkia. Pääkadulta (missä on Tansas market) ennen Idas hotellia käänny kohti rantaa. N.200 metriä eteenpäin ja Taj Mahal on oikella puolella.

 

Kaikkien näiden vuosien aikana Taj Mahal on kehittänyt toimintaansa ja palveluaan aina parempaan suuntaan. He kehittävät omat erikois curry sekoitukset huolella ja hellyydellä. Koska Turkissa ei ole intilaista ruokateollisuutta tuovat he kaikki tarvitsemansa tuotteet ja mausteet Englannista sekä Intiasta. Ruokalistalla on paljon erikoisuuksia ja voit nauttimaan aidosta intilaisesta ruuasta aina alkupaloista pääruokaan asti. Herkullisen ruuan kruunaa maistuva paikallinen talon viini. Suosittelemme maistamaan kokin erikoista tai mixed tandooria, ne ovat suosituimmat ruuat. Tule nauttimaan intilalaisesta makumatkasta Taj Mahaliin....

Muutamia erikoisuuksia:
Alkupaloja: sipuli bhajees, sheeks kebab, kana tikka, vihannes pakora, herkkusieni pakora, kana pakora, samosas.

Pääruokia: kanaa, lihaa, keema, herkkusieniä, erilaisia vihanneksia, curry, madras, vindalaao, khorma, dansak, bhuna, masala, tikka masala, rogan josh tai dopiaza.

Taj Mahal ravintola on avoinna Marmariksessa ympäri vuoden.
Içmelerissä ravintola on avoinna kesäkuukaudet.


No comments:

Post a Comment