Search In Blog

Tuesday, January 5, 2010

Yuksel Ravintola & Alin Vene




Atatürk Caddesi No:22
48700 Marmaris, Turkey
Tel. + 90 252 412 4395,Tel. + 90 252 412 2723
Gsm. + 90 532 454 7311

 E-mail: yukselrestaurant@hotmail.com

Yüksel ravintola on yksi Marmariksen vanhimmista ja tunnetuimmista ravintoloista. Yükselin ovet avautuivat ensimmäisen kerran jo vuonna 1983. Ali, Mustafa ja muu henkilökunta ovat tuttuja monien suomalaisten keskuudessa jo vuosien ajan. Näin ollen monen uusien ja vanhojen kävijöiden tie käy aina Yükselin kautta.




Yüksel ravintola sijaitsee Marmariksen pääkadun varrella. Keskustasta n. 400 m vähän ennen Solariksen kauppakeskusta.

Yükselin ruokalista on pullollaan suussasulavia ruokavaihtoehtoja. Ja tilaaminen on helppoa. Ruokalistat ovat suomen kielellä ja henkilökunta puhuu suomea. Ruokalista on todella laaja. Perinteisiä turkkilaisia ruoka vaihtoehtoja on reilusti. Onhan turkkilainen keittiö maailman kolmanneksi tunnetuin joten valinnan varaa riittää myös Yükselissä. Jos olet kalan ystävä ja haluat nauttia erinomaista kalaruokaa turkkilaiseen tyyliin on syytä poiketa Yükseliin ja laittaa kalalla pöytä koreaksi. Kansainvälisen ruoan lista on myös reilu. Listalta löytyy pihvit, kanat ja pastat. Ja pienempään nälkään on salaatit, keitot, alkupalat ja pienet purtavat. Nauti ilta vaikka turkkilaiseen tyyliin ja aloita maittavilla mezeillä, turkkilaisilla alkupaloilla kylmillä tai lämpimillä. Jatka pääruoalla ja ruokailun kruunaa makea turkkilainen jälkiruoka. Ruokajuomana tietysti nautitaan "leijonan maitoa" eli maan kansallisjuomaa rakia.

Annokset ovat reiluja ja hinta laatusuhde on kohdallaan. Ruokailun päälle voit nauttia supi suomalaista suodatinkahvia ja ottaa vaikka kyytipojaksi turkkilaista brandya.

Yükselissä palvelu pelaa hyvällä suomen kielellä ja varmasti tiedät, että saat rahoillesi vastinetta. Yüksel on myös oivallinen paikka viettää merkkipäiviä. Olipa kyse kihlajaisista, hääpäivästä tai syntymäpäivistä kaikki järjestyy. Tule ja sovi henkilökunnan kanssa mitä haluat. Tervetuloa nauttimaan ja viettämään iltaa!


Alin Vene



"RETKI JONKA TOIVOISIT JATKUVAN IKUISESTI!

Alin vene on on liikennöinyt Marmariksen lahdella jo vuodesta 1985. Monelle suomalaiselle se on se jokakertainen "must" juttu. Moni onkin maininnut että se on "Marmariksen paras veneretki", tuttu ja turvallinen. Koko päivän laivalla on suomenkielinen palvelu. Juomat (paikalliset) ja lounas kuuluvat retken hintaan. Veneen kapasiteetti on max. 55 henkilöä. Yläkerrassa on aurinkotuolit n. 35 kpl ja alakerrassa varjossa on pöydät ja wc. Kaikki asiakkaat ovat vakuutettuja retken ajan.
Päivän ajoreitti: Fosforiluola, Gadirgakoyu, Çiftlik, Gebe Kise, Akyar, Baklabükü, Turunç, Sarimahmut, Içmeler, Marmaris.
Ruoka: Grillattua pihviä, kanaa, lihapullia, lampaankyljyksiä, riisiä ja salaattia.
Veneretkelle pääsee maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.
Lähtö: klo. 10.00 Yükselin ravintolasta
Paluu: klo. 17.00
Kalastuksen ystävät! Lauantaina on mahdollisuus lähteä kalastamaan turkkilaiseen tyyliin pohjaongella paikallisia silakoita, ahvenia ja harjuksia. Kalaonnen suosiessa päivän aikana nautimme myös itse kalastamamme saaliin.
Veneretken hinta: 24 €.
Ilmottautumiset viimeistään edellisenä iltana Yüksel ravintolaan!

 

No comments:

Post a Comment